sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sisustusta

 "Vihdoinkin pieni hegähdystauko" toteaa Ada hyörittyään tunteja sisustaen keittiö/olohuonettaan. "Vähän herkuttelua täytyy naisen elämässä olla arjessakin" hän ajattelee kattaessaan pöytään herkullisen näköisen kuivakakun jonka osti Jatan leipomosta sekä appelsiininkin hän sieltä löysi.
 Ada istuessaan tarkastelee huonetta, tuolla nurkassa on hyvä olla tiskialtaan ja kuivaushyllyn, eivät ole niin näkyvillä heti kun vieraita tulisi. Ja mikä onni että siltä hitaalta talon rakentajalta hän sai omaksi tuon keittiöjakkaran, näin yltää hyvin ylähyllylle esineitä laittamaan.
 Tein itse tuon tiskialtaan mutta malli on Soile Touralta, sain luvan kopsata tuon Sokerilaan vaikkakin se ero onkin, että minulla on hanat pöydässä,niin ja väri on eri :)
Ylähylly oli sellainen valmis valkoinen jossa alhaalla oli laatikot,mutta sahasin ne pois, lisäsin takaseinän noista tikuista ja alaosan missä roikkuu nuo kupit.
 Laatikot seinällä on ostettu kirppikseltä Susannalta, tykkään noista väreistä. Ja tuohon niiden alle tulee vielä apupöytä. Pitää saada lisää laskutilaa kaikelle ihanalle mitä tänne haluaa vielä hankkia :)
 Ylähyllylle Ada asetteli Soilelta ostamat söpöt kannut sekä Saara Vallinevalta ostetut mariskoolit. On niin tumma kuva mutta toinen on siis punainen ja toinen vaaleansininen.
Kahvipurkki löysi väliaikaisen paikkansa keittiötikkaan päällä :) ( Marialta ostettu printti joka kasattu ja liimattu )

4 kommenttia:

  1. Voi miten sie oot noin ahkera!!! Saat aikaseks vaikka mitä! Ja näyttääniiin hienolta!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Una cocina muy bonita y la dueña se va a tomar una merienda buenísima.

    VastaaPoista