keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Rintamamiestaloni nro 65

Tältä näyttää minun talo tällä hetkellä : )) Piiiitkä matka vielä siihen pisteeseen että olisi valmis. 
Mutta seurailen teidän muiden rintsikkatalo tekijöiden edistymistä, josko saisin inspiksen aloittaa huone suunnittelunkin ym. Sain meiliä, jotta Hesassa voisi kokoontua kesän korvilla ehkä talo porukka vertaistuella tekemään omia talojaan, voi että olen kade, miksi en asu Hesassa... Saiskohan Tampereelle porukan kasaan tekemään ja ideoimaan juttuja....Paikankin voisin tietää missä voisi varmaan tehdä.... Toki sinne tarvisi autolla tulla....

6 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! Ihana tuo joululahjaksi saamasi pikkutalo!! Tervetuloa vierailemaan minunkin blogissani sannenvintilla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanne : ) Mä kanssa niiin tykkään tuosta pikkutalosta,ei tarvinnut monta kertaa miettiä mitä haluan lahjaksi ; )) Kiitos, tulen vierailemaan blogiisi !

   Poista
 2. Tuosta rintsikkatalosta tulee varmasti ihana!!

  VastaaPoista
 3. No niin, tästä se lähtee. Kerhokin voisi olla kiva, mutta se kokoomablogikin (nukkekotiyhdistyksen) johon voisi kerätä kokemuksia ja ideoita. Tuuppisi vähän eteenpäin. Itsellä talo on nyt keittiön pöydällä (pidensin pöydän, että ei tarvii siirrellä) ja mittailin siihen rappuja.. viivottimella omia rappuja, kun ei ollut mittanauhaa ja sitten laskemaan ja piirtämään ja katsomaan miltä näyttää pienemmässä koossa.. jaa-a mitähän tästä tulee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Anne ,sä pääsit jo aloitteleen !! Kokoomablogi voisi tosiaan olla jees :)Mä jään mielenkiinnolla oottamaan niitä rappusia ,miten saat ne ja millaiset teet :)Ja se matsku mitä käytät, mä en ole itse tehnyt ikinä vielä portaita !

   Poista