keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Talon esittelyä....

 Keittiön tarkastus menossa, hyvältä näytti ja yksityiskohtiin myöhemmin ; D
Kitchen.
 Hermione ja Susanna tutkivat omaa tahtiaan talon huoneita ja tässä ovat päätyneet huoneeseen jossa voi kuunnella radiota tai soittaa pianoa. Pikkuinen Susanna löysi jouluisen tarjottimen täynnä herkkuja apupöydältä : )
Little Susanna found trey full of delicacies.
 Hermione tutkiskelee enkelikelloa tai takana olevaa perhoskokoelmaa....
Hermione is watching "angelclock" or the butterfly collection.
" Voih!" huudahti Ellen nähdessään tämän punaisen salin johon kultaisen ja vaalean sävyiset kalusteet sopivat täydellisesti. Tälläistä huonetta hän oli mielessään kuvitellutkin lähettäessään nämä kalusteet tänne kotimaahansa , vanhaan kartanoon jonka korjausta ja sisutamista opasti maailmalta.
Ellen admirening her red salon. This is her favorite room!

 Pikkuinen Susanna kokeili istua hienoa sohvaa, jollaista hän ei ollut koskaan nähnyt ja Hermione vahti sivusta ettei hän satuttaisi itseään.
Amanda esitteli Ellenille tämän haluaman maskuliinisemman huoneen, sillä Ellen tykkäsi rentoutua silloin tällöin konjakki paukulla ja kunnon pikkusikarilla.Ja karttapallosta oli mukava katsella ja muistella maita missä Ellen oli ollut joko pitkiä aikoja tai lyhyitä. Myös taloon tulevien mies vieraiden olisi mukava tässä istahtaa rouvien kenties istuessa punaisessa salongissa maistaen sherryt ; )
Amanda introduced this masculine room to Ellen because Ellen likes to relax sometimes with glass of brandy and little sigar. Also the man quests would be nice to sit here and smoke sigars when the ladys are in red salon taking cherrys.

 Ellen nauraen katsahti Amandaan joka näytti niin huolestuneelta, tykkäsikö emäntä tästä varmasti?
 Sinivalkoinen ruokasali sai täyden hyväksynnän myös. Taulut olivat seinällä ja Ellenin isoäidin tekemä ryijykin oli löytänyt tiensä paikalleen.
Here is the dinner room.
 Pikku Susanna tutki omaa huonettaan varoen, sillä eihän orpokodissa tälläistä ollut ja nukkekin ja nalle !! Ja niitä ei tarvisi jakaa kenenkään kanssa !!
Little Susannas room with dolls and teddybears! There was no fine dolls in the orphonage.

 Ellenin työhuone/kirjasto hahmottumassa nyt kun emäntäkin on paikalla.
Ellens office and library.
 Ellenin makuuhuone, seinällä buddha taulu ja pukeutumispöydällä pieni buddha patsas.
Ellens bedroom.
 Huolinuket rasiansa kera oli Amanda asetellut hyvin huoneeseen.
Here is worry dolls with the case.
 Toistaiseksi vierashuoneena toimiva huone oli myös valmis, sillä Ellen oli saanut Englantiin sähkeen, että äitinsä puolelta kaukainen sukulainen aateliseen sukuun nainut Adalmiina joka oli siis paronitar arvoltaan ,olisi tulossa jouluksi Casa Amarilloon tapaamaan Elleniä jota ei ollut nähnyt sitten kymmeneen vuoteen.
Toki ei tämä varmasti arvon paronittarelle sopisi koska sänky ja vaatekaappi eivät olleet yhtä ylellisen mahonkisia kuten pöytä ja tuoli,mutta näin nyt sai kelvata keskeneräisessä talossa.
Guestroom.
 Hermionen huone sijaitsi vinttikerroksessa jossa Ellen muisteli nähneensä upean takan ja ajatteli sen olevan tälle nuorelle,herkälle, mietteliäälle tytölle mieluisin paikka isossa kartanossa. Toki lattia ja kattopinnat tarvitsisi vielä laittaa,mutta näin menee hetken kyllä joulun yli.
Hermiones room. And the lovely fireplace. 

 Hermione lumoutui takasta , hän jäi sitä ihastelemaan Ellenin kiiruhtaessa alas nopeasti kertomaan suunnitelmistaan ennenkuin hänen uusi , palkattu yleistimpuri , talon ja puutarhan ylläpito mies saapuisi.
 Juuri kun Ellenin piti aloittaa puhumaan suunnitelmistaan, huoneeseen saapui pitkä, komea tumma mies joka esittäytyi Taistoksi, palkatuksi yleismieheksi. Ulko-ovi oli jäänyt auki ja hän reippaana miehenä oli  astellut puhetta kohti. Hän ei turhia kursaillut. Amandaa tämä vähän harmitti hiljaa mielessään , mutta voi miten hauska tuo taisto olikaan ja miten valtavat työmiehen kädet. Hmmm.... Amanda jäi omiin ajatuksiinsa..

 Tässäpä tätä työmaata olisi ensialkuun taistolle, pohjakerros vaatisi työtä ja laittoa, väliseiniä , tapetteja ja sisäseinän toisella puolella olisi yhtä iso ja tyhjä tila. Elleni ei ollut vielä päättänyt tämän kerroksen suhteen tulisiko sinne Taiston huone ja Ellenin antiikki/ vanhan tavaran kauppa vaiko jotain ihan muuta mutta ensin vietetään joulua <3 !
And here is handymen Taisto hired by Ellen. Downstairs are yet to be finished ,but first we celebrate Christmas<3!!!

4 kommenttia:

 1. Kauniita huoneita kaikki ja niin kivasti esitelty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja :D Harmittelen kun en tuolla kamerallani osaa kuvata vielä kauhian hyvin niin osa kuvista epäonnistuneita. Vähän epätarkkoja....

   Poista
 2. Mielettömän suloinen tuo pikku tyttö...mistä olet sen hankkinut

  VastaaPoista