keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Talon emäntä saapui,vihdoin !

Vihdoinkin !  Casa Amarillon emäntä saapui kartanoonsa! Pientä jännitystä oli ilmassa ollut odotuksesta, millainen emäntä olisikaan. Amanda ja Hilda eivät kumpikaan olleet saaneet nukutuksi sillä elämä oli vähän kaltoin kohdellut ja pienet perhoset vatsanpohjassa olivat näin ihan oikeutetut. 
Ja tieto ja huonekalu lähetykset kahden tytön tulemiseen muassaan ei todella tätä lieventänyt. Mitä ihmettä tässä talossa tulisikaan olemaan...
Ja hui hai Amandan ja Hildan pelko hälveni kun eteishallissa oli erittäin nauravaisen ja hyväntuulisen oloinen omistajatar sekä pieni ,ujosteleva tyttö ja hieman isompi tyttö joka oli erittäin mietteliään sekä vakavan näköinen kun Amanda tervehti. 
Ja sitten suoritamme esittelyn, kuvassa vasemmalta alkaen : Hilda, Amanda, sisäkkö apulainen kylältä Anna, englannista orpokodista adoptoitu Hermione, emäntä taiteilija/antiikkikauppias Ellen (alunperin Elli,mutta muutti nimensä ulkomailla asuessaan ) Särkkä sekä englannin orpokodista adoptoitu pieni tyttönen Susannna.

Finally! Lady of the house has arrived ! There was little bit excitement on the air, what would be the misteress like....
Excitement left when they found out that the misteress was very kind and warmhearted.
She brought two orphans with her. 
Picture from the left : Hilda, Amanda, Anna, Hermione, Ellen( misteress) and little Susanna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti