tiistai 21. elokuuta 2012

Talo nro ?? jotain edistystä..

 Kun tuleva talon asukki kävi tutustumassa taloon ei hän maininnut että hänellä on nuori teini-ikäinen tytär : ) Ja vaikka kuinka aiemmassa postauksessa kirjoitin että keittiöstä pitää aloittaa niin heti poikkeus vahvisti säännön, nimittäin keittiö saa odottaa tai itseasiassa sieltä puuttuu niin paljon mitä itse pitäisi tehdä ja nyt kun en ehdi, niin tytön huoneesta olikin helppo aloittaa : D Vaatekaappi puuttuu kalusteista vielä, sen teen itse myös.


 Tyttö pitää kirjojen lukemisesta ja Harry Potterit onkin jo tulossa ; ) Ylähyllyllä oleva pieni keramiikka patsas on ostettu Gepettosta vuosi sitten .Sopii tähän tyttö teemaan hyvin. Muutakin pientä tulee pikkuhiljaa.
 Äidin ostama vuode antiikkiliikkeestä oli saapunut, siinä sitä ihaillaan : )
 Ja vanhasta kartanosta purettu ja tänne uudelleen muurattu vanha kaakeli uunikin oli valmis.
 Kyllä se sitten olikin juuri sopiva ja oikean sävyinen taloon ; D  ( Tarun käsialaa tuo komistus )
 Oi ja mattojakin oli saapunut !
 Ja tämä antiikkinen kaappi/lipastokin tuotiin juuri talolle ja heti kun tavarantoimittajat lähtivät, ihastelivat äiti ja tytär löytöään . Se sopi tänne täydellisesti.
 Porrasmattoa he kokeilivat miltä se näyttäisi : )
 Myös pehmustettu keinutuoli ja vanha vitriinikaappi pääsivät vihdoin ansaitsemalle paikalleen. Nämä olivat äitin rakkaat kalusteet .
Ja kun se keittiö ei kalustetoimittajan toimitus vaikeuksista johtuen päässyt vielä valmistumaan,niin piristykseksi ja tunnelmaa luomaan he toivat kukan ja kastelukannun ikkunalle. Näytti heti kotoisammalta.

6 kommenttia:

 1. Sisustuksen aloitus on aina tosi kivaa. Sinun projektisi on lähtenyt hyvin käyntiin ja hienolta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin ollut helppo aloittaa kun vertaan Greenleafin taloon mikä piti pala palalta koota ensin : ) Nyt halusinkin jonkin ihan toisenlaisen tehdä välillä.

   Poista
 2. Onpas paljon kivoja tavaroita ehtinyt taloosi tulla! Aloittaminen on aina niin ihanaa vaikka toisinaan toivottoman hidasta. Kyllä se siitä! Pääasia että asukkailla on katto pään päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katto on pään päällä ja juu joskus aloittaminen on hidasta mutta kun vauhtiin pääsee niin sittenhän se on siinä : )

   Poista
 3. Hyvin menee ja katsos tämä: http://minttumeirami.blogspot.fi/2012/08/kiitos-thank-you.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niiin yllätys ja veti kyllä sanattomaksi !! Kiitos !!

   Poista