torstai 2. elokuuta 2012

Alberto`s bistro No niin, siis viinilaatikkoon jonka honkkarista löysin,rakentui roomboxi Alberto`s bistro. Kun näin tämän nuken,niin se puhutteli hyllyssä ollessaan sanoen että eikö hän olisi loistava Bistron isäntä minun pienessä,kuvitteellisessa minimaailma- merenranta kylässä jossa käy turistejakin. Ja kyllä , näinhän se oli. En luvannut Albertolle kovinkaan pian valmistuvan liiketilaa,mutta toisin kävi : ) Tottahan toki, vielä puuttuu lehtiteline seinältä ja jonkinlainen myyntitiski/hyllykkö piiraille sekä muutakin pientä voisi lisäillä mikä tänne sopisi,mutta Albertolla oli niin kova kiire päästä jo esittelemään paikkaansa sekä tutustumaan paikallisiin ihmisiin ,jotta ei auttanut ei, vaikka kuinka puuttuisi "jotakin". Suunnitelmat kun vain paisui ja paisui niin Alberto mietti jo olisiko sittenkin pitänyt hänen antaa minulle ohjeet etsiä isompaa tilaa,mutta jos hän nyt aloittaisi tässä ja etsiskellään rauhassa,sillä kuka tietää mitä voi nurkan takana olla odottamassa ; )).

 
 Alberto vastaanottamassa kuvaajaa. Cokis pinssit ovensuussa.
 Hattupäinen rouva ei halunnut kuvaan,joten laski hattunsa tuolille ja patongin tynnyripöydälle odottamaan kunnes kuvat tuli otettua.

 Myyntitiskillä rinkeleitä,pari piirakkaa, sodapop tölkki ja vähän miestä väkevämpää.
 Myyntitiskin ja hyllyt tein balsasta,sorvaukset ovat valmiina ostettuja jalkoja. Seinäpeili on käsipeili.
Olut pullot vielä laatikossa odottamassa. Tuohon seinustalle ajattelin pienen piirashyllyn tehdä ja kun keksin miten väsätä lehtihylly ja pari lehteä niin sekin siihen tulee,niin ja ne suolaiset piirakat vielä : ) Tiskin takana olevalle pöydälle tulee kahvinkeitin jotta kahviakin saa ja ehkä makeaksi vain keksejä tarjolle.

4 kommenttia:

 1. Oi sepäs näyttää kutsuvalta!!! Voisinpa tulla sinne ja ottaa huurteisen suolaisen piirakan kera....mmmm! Ja vielä merenranta tunnelmissa!

  VastaaPoista
 2. Hih : ) ,Kiitos ihanista kommenteista : D

  VastaaPoista
 3. Nyt olisi taas pienennyspulverilla käyttöä, niin kivalta täällä näyttää.
  Toimivia lehtihyllyjä saa kertakäyttöpartakoneen muovisuojuksista.
  Keramiikkaa on jäljellä, mutta vielä ei ole kuvia. Laita sähköpostia, jos joku tietty väri/malli kiinnostaa.

  VastaaPoista