maanantai 25. helmikuuta 2013

Sokerila edistyi vihdoin!!

 "Vihdoinkin!" Ada huudahti ilosta kun sain listat paikalleen. Nyt hän saisi kaivatun sängyn tuoda, "ei enään lattialla patjalla nukkumista". Ja niin hän komensi ottamaan kameran käteeni ja kuvaamaan :) ensin tyhjää tilaa ja sitten muutamien huonekalujen kanssa, jotta näemme mahtuuko ne vaiko etsimme toiset.
 Lattian teimme eilen kahteen kertaan, minä halusin kokeilla tummempaa ja Ada oli oikeassa, vaalea parempi ja minä sain siis kiskoa, ei vaan repiä ne tummat irti kaiken sen mittailun jälkeen ja aloittaa alusta. siinähän se meni,sunnuntai iltapäivä ja ilta oikeen rattoisasti.

 Tämän tuolin Ada löysi kätköistäni ja maalasin sen lattian teon sivu puhteena. Istuin-ja selkänojapehmusteet päällystän tänään, tai toivon niin. Nimittäin Adalle teen talon perälle kylpyhuoneen,pienen kopperoisen josta tulee näkymään vain ovi mistä sinne kuljetaan :)
 "Tässä tämä kukkapöytä varmaan voisi olla...."hän mietiskeli.
 Ja niinpä kun Ada niitä kätköjäni tutkiskeli löysi hän Irma Salolta kirppikseltä ostamani iiiiihanan vihreät tyynyt ja pikkumaton. " Nämä kuuluvat ehdottomasti Sokerilaan !" hän ilmoitti.
 " Oi voi niiin kauniit" Ada höpötti asetellessaan tyynyjä sängylle posket innostuksesta rusottaen.
 Alla olevan söpöisen kauniin pikkupöydän ostin Susanna Tunturi-Anttilalta kirppiksen puolelta ja se sopisi tänne aika hyvin. No tarvii katsoa mitä tänne loppujen lopuksi tulee :)

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunista. Tuolista tulee varmasti hieno.

  VastaaPoista
 2. Todella kivan näköistä! Ada oli samaa mieltä kuin minäkin omassani, sielläkin tummahko lattia vaihtui eilen vaaleaan (kuvat myöhemmin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Leila ! On meillä ollut molemmilla tuplatyöt :)!!

   Poista
 3. Se ve una habitación estupenda, seguro que su dueña esta encantada.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista! Hyvältä näyttää =)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavaa.... Siellä se emäntä hääräilee ja laittelee uutta kotiaan!!!!! IHANA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin häärää ja oottelee kun saan laajennuksen tehtyä ;))

   Poista
 6. Ihanan näköinen huone on Adalla <3

  VastaaPoista