lauantai 23. helmikuuta 2013

Mansen Nukkistelijat -ilta :)

 Tattadaa !! Eilen oli Saaran kanssa askarteluilta ja samalla työstimme Mansen Nukkistelijat tunnusnapin blogeihimme ja sitähän saa kaikki halukkaat myös omiin blogeihinsa liittää, pyytäkää Saaraa vain lähettämään teille :)
Mutta kyllä me vähän ehdittiin näpräänkin jotain vaikka kello olikin kymmenen kun sieltä lähdin :D Elikkä Saara antoi minun tehdä lakulaatikon ,avatun version sekä Ballerina keksipaketin kasasin, se on avattu vaikkei nyt kuva sitä tarkasti näytä mutta kyllähän rempatessa pikku herkkuja kuluu ;D Ja kun on oikein kuuma, niin mikäs sen ihanampaa viilennystä kun Pingviini tuutit, nämä kasasin kieli keskellä suuta Saaran ohjeen mukaan.
Tuliaisiksi Adalle Saara lahjoitti kaksi Eskimo puikkoa sekä ostamani suklaapatukatkin löysivät tiensä tänne, mariskoolissa Jim-,Da Capo-ja Suffeli patukoita. Hmm, musta alkaa tuntua vahvasti siltä että Ada pitää makeasta mutta kumma kyllä miten hoikassa varressa hän silti on ;))

Mutta Ada on ollut ahkera minun kanssa tänään. Johan sitä sairasteluani kestikin kaikkine jälkitauteineen ihan liian kauan ja Ada kävi jo malttamattomaksi tuolla kun ei mitään tapahdu ! Olemme tehneet yläkertaan lattian,ja nyt on kuivumassa maalauksemme. Kuivaisi vaan nopeammin että pääsisi jatkamaan. Auttaiskohan hiustenkuivaajalla puhaltaminen.....

2 kommenttia: