sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Taidokkaiden ihmisten taidokkaita töitä : D

Mirkalta (  http://minimirka.vuodatus.net/  , pahoillani kun en saa väriä linkkiin vaihdettua niin että näkyisi kunnolla,mutta kun nuolen kohdalle laittaa niin jo näkyy valkoisena teksti : ) )ostettu ihailemani pehmustettu keinutuoli ja tuo upea kaappi !! Yllätykseksi Mirka oli laittanut pienen tuopin mukaan : ) , siis toiset ne vaan osaa # huokaus #

Nämä ihkut on jälleen kerran Anjalta ( http://kuuralehto.vuodatus.net/  ,pahoillani kun en saa väriä linkkiin vaihdettua niin että näkyisi,mutta nuolen kun vie kohdalle niin teksti näkyy valkoisena : ) ). Tuohon kukka paitaan toivoin vielä sopivaa hametta "valmistajalta " , mutta katsokaapa noita pikkuisia nappeja ! Sain myös aiemmin tulleeseen kulhoon sopivan kannun ja lisäksi neliskulmaisia "laseja " : ) Anjalla hyvä minisilmä ; )


Kyllä Eevin nyt kelpaa poseerata posket rusottaen kun on kaunis pitsipaita päällä ( tilattu myös Anjalta) ja tuo upea samettihattu on kuin tehty Eevin samettihameeseen ja liiviin. 2 kommenttia:

  1. :D Täällä tehdas on seisokissa kesän aikana.. Piti kyllä aloittaa tuo hameen teko, mutta on nyt ollut hieman kiireitä ja hirmuista väsymystä työ-töiden kanssa, ja sänky armottomasti kutsunut puoleensa todella varhain. Pitää vaan joku päivä tarttua kangaslaatikkoon taas käsiksi, kävin jo aiemmin kurkkimassa, mitä siellä olis sopivaa tuhon liittää ja mallia olen kans hieman pähkäillyt. Yksi kangas mulla on mielessä ja sitä olen etsiskellyt, tais jäädä sen vuoksi homma hautumaan, koska palasta ei silmään sattunut. Mutta teen sitten varmaankin useammankin hamosen kun alkuun taas pääsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anja, se on hyvä että tehdas pitää välillä kesälomaa : D Olet niin luova ihminen että välillä ei varmasti jaksa töiden jälkeen muuta kuin varhain lepäämään. Eikä meidän hamosella kiire ole, sitten kun inspiroidut niin sitten se on siinä : D

      Poista