torstai 26. heinäkuuta 2012

Jotain pientä...Villa Ruskaan

Kun Fannina ja Eevi olivat matkaltaan kotiutuneet olivat he innostusta täynnä heti sisustamassa Ruskaa. Ensin he päättivät tehdä kotoisamman näköiseksi arki olohuoneen ja toisen kerroksen sinisen salin, joka toimisi hienompana tilana vieraiden kanssa istua ja kylmempinä päivinä takkatulesta nauttia. Mutta voi miten paljon tehtävää vielä onkaan! Arki olohuoneeseen jotain verhoa, mutta kun sopivaa kangasta ei vain kylältä löytynyt, niin seuraavan kaupunki reissun yhteydessä kangasta täytynee etsiä. Kattokruunukaan ei valmistunut ajoissa, sillä tekijältä loppuivat helmet ja niitä tarvii odottaa kunnes tilaus saapuu. Mutta "tiffany" valaisimen he saivat pöydälle, siinä näkee lukea ja neuloa.
 
 Eevin talosta tuotiin kulmahyllykkö, johon Fannina sai arvokkaat keräilykannunsa esille, siitä näkisi vieraat ne oikein hyvin.
 Sivupöytä sai paikkansa ja Kuuralehdon Anjalta ostettu seinäryijykin pääsi vihdoin esille. Kyllä siinä silmä lepää : )
 Ompelutarvike pöydälle he eivät osanneet väriä vielä sanoa joten se tuotiin puunvärisenä odottamaan.
 Sinisen salin ikkunan alle tuotiin pitkä sivupöytä johon rouvat saavat kukkia laitella valoisaan paikkaan. He molemmat kun pitävät viherkasveista.
 Eevi istahti siniset verhot paikalleen saatuansa hetkeksi nauttimaan "ambiencesta" vai mitenkä ne hienot ihmiset sanoivatkaan hän mietti, kun ajatteli sinisen salin ilmettä.
 Eevin huoneeseen saapui myös vihdoin vaatekaappi. Mutta olipa joku ikävästi sotkenut valkoista maalia tuonne katonrajaan, höh! Tästä hänen täytyy muistaa sanoa kun remppa-reiska taas tulee jatkamaan työtänsä. Kylillä puhuivat että olisi jotain punaista  pikkutaloa mennyt remppaan, että mitä sinne oikein tulee kun ei suostu kertomaan, kovin salamyhkäistä se nyt muka on.
 Eevin täytyy omaankin huoneeseensa miettiä ikkuna verhoa ja petivaatteita alkaa ompeleen : )  ( ikävästi kuprulla tuo tapetti! )

2 kommenttia:

  1. Ihana värimaailma siulla täällä! Eritoten tykkään tuosta Eevin huoneesta...eikä mitkään pienet kuprut tapetissa haittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Eevin huone niin kesken siihen nähden minkä toivoisin sen olevan sillä itseänikin viehättää juuri tuo tila. Ehkä siksi siihen kuluukin aikaa kun pähkää ja pähkää ; )eikä valmista vaan tule : o

      Poista