perjantai 15. elokuuta 2014

Itse tehty nukke !!!!

Tässä on Arno.
Arno on siis ensimmäinen ikinä tekemäni nukke ja viimeinen :D !!
Hän on rapiat vajaa 13 cm pitkä.
Tein pään ja kasvot ,sitten vartaloa ja kun kädet alkoi muotoutumaan hän iskostui päässäni nimeksi Arno. Ja miksi? No, hänellä on vahvat kädet edelleen vaikka ikää on, ja käsistä mieleeni tuli Arnold  Schwazenegger- näyttelijä macho mies ;).
No sitten kun nimi oli edelleen vain Arno,  ulkoinen olemus vähän rujo ja painijamainen ,niin Arno alkoikin puhua että hän on entinen maajoukkue painija vanhasta Neuvostoliiton ajoista.
Ja kyllähän hän paljon silloin kisamatkoilla oli mutta ajat kun oli mitä oli ,niin hyvin tarkkaahan se heidän kulku oli ja kauhiasti sitä muuta elämää nähnyt niissä kuin hotellin ja kisapaikan.
Arno pitää shakin peluusta ja onhan hän aikoinaan jossain hotellissa tavannut maamiehen Garri Kasparovin ja tämä oli opettanut Arnoa.

 Arno oli lähtenyt nyt vähän matkalle ja Venäjältä kun järjestettiin näitä helppoja ryhmille tarkoitettuja  bussimatkoja niin hän oli tässä siksi.
Arnon vaatepuoli on jäänyt vähän sinne 80-luvun vaiheeseen. Jostain tuokin rento paita on kisamatkalla hankittu ja nahkaliivi on hyvin pidetty vuosikausia. Löysät siniset housut jäänteet kanssa jostain... 
( vaatteet tein itse,huh huh mikä työ! Mutta kengät eivät ottaneet onnistuakseen millään joten toistaseksi ilman )
Arno kovasti suutaria etsii jotta isot jalat ei palelisi syksyn tullessa ;D 
Saapikkaat olisi kuulemma mukavat.

2 kommenttia:

  1. Upeaa, hienoja nukkien tekijöitä lissää! Eiku lissää tahkoamaan...

    VastaaPoista
  2. Arnohan on komea! Ehdottomasti kannattaa jatkaa nukentekoa.

    VastaaPoista