keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Rose Cottage

 Hei ! Olen April ja tässä on mummuni mökki minkä olen muuttanut itselleni kesäpaikaksi. Rose Cottage nimi tullut siitä kun mummu rakasti ruusuja ja aikoinaan pihassa oli paljon ruusupensaita sekä muitakin kukkia. 
Pitkään tyhjänä olleen mökin pihapiiri pääsi rapistumaan ja niinpä olenkin päättänyt istuttaa kukkia sekä ruusupensaita uudestaan mummuni muistoksi. Olen perinyt häneltä mielenkiinnon puutarhan hoitoon. Isäni      ( mummu oli hänen äiti) ei niinkään ole ihastunut puutarhan hoitoon ja äitini taas jonkin verran. Äitini on muuten suomalainen syntyjään ja tapasi isäni täällä englannissa. Nyt he asuvat osan vuodesta joko suomessa tai englannissa. Lapsuuteni asuin kokonaan englannissa ja suomessa käynyt siis lomailemassa sukulaisilla.
 Tervetuloa kylään : ) !
 Tässä kuvaa yläperspektiivistä mökistä sillä hankala kuvattava kun etuseinä ei aukea ja katto on siis ainoa irrallinen. Yritin kuvata myös jotain vähän alempaa.
Rose Cottageen tein parvisängyn siksi, että sain sen alle mahdutettua vaatekaapin ja kampauspöydän :) Takasta en halunnut tinkiä ( vähän entrattavaa vielä) sillä viileinä, sateisina päivinä mikä onkaan ihanampaa kuin käpertyä takan ääreen <3

1 kommentti: