maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiaisen tunnelmaa ja uusi asukki :)

 Kiitokseksi lampun purkamis avusta Katariina ja tytöt pyysivät Lennin Loppiaispäivänä syömään vielä kerran jouluruokia :)
 Oli rosollia ja laatikoita ...
 silliä...
 sekä kinkku
 Mutta kukas se sieltä tulee....
 " Hei kukas se tämä kaveri on?" Lenni nauraen kysyy.
Fanni ja Lumi yhteen ääneen alkavat selittään jotta " se on Mörri ja Mörri on haettu Kissojen Katastrofiyhdistyksestä ,se on koditon mutta nyt sillä on koti eikä sen tarvi ikinä enään olla koditon ja me ruokitaan se,ja silitetään sitä ja se tykkää nukkua sängyssä. Niin ja sillä on kulkunen kaulassa niin kuullaan missä se liikkuu , mutta kyllä se panta yöksi otetaan pois ettei me herätä ja ...." 
" Tytöt hei eihän tuosta saa mitään selvää kun te puhua pajatatte yhteen pötköön Lennille" Katariina huvittuen toppuuttelee.
" Niin mutta äiti, täytyyhän kaikille kertoo että se on meidän kissa,Mörri, jos se vaikka karkaa niin kaikki osaa tuoda sen kotiin meille" Fanni selitti.
" Lenni, tykkääksä kissoista vai koirista ?" Lumi tiedusteli eikä antanut Lennille vastaus mahdollisuutta vaan alkoi kertoa lisää Mörristä ja miten se olikin niin viisas kissa vaikka olikin ollut heillä vasta muutaman päivän :)

3 kommenttia:

 1. oi mitä herkkuja on sielläki syöty...arvaten Jatan herkkupuodista hankittu <3 ja mikä ihana kisu....Mörri <3 niin söpö <3 ja Lenni siinä vaan katseli Katariinaa ai että <3 <3 tykkään <3 <3

  VastaaPoista
 2. Juu-u, Jatan puodista ostettu,mutta ei kerrota Lennille koska hän luuli että Katariina on ihan itse ne valmistanut ;D
  Mörri on söpö ja täytyy toivoa ettei Lenni ole allerginen kovasti kissoille ;))

  VastaaPoista
 3. No hay nada como una buena comida con las personas que quieres

  VastaaPoista