maanantai 18. marraskuuta 2013

Valoa !

 Saleniuksen talo eli Katariinan ja Fannin koti sai valot <3 
Laitoin pitsireunukset eteen peittämään vähän suoraa valoa :) 
Oli kauhea pähkäily ja erilaisten puumateriaali pikkulistojen kartoitus varastoistani mutta ei, sopivaa ei löytynyt ja koitin huvikseni pitsiä yhteen kerrokseen ja kas,sehän on ihan kiva :)
 Pientä tunnelma kuvausta <3 Näyttää kyllä hyvältä ;)

 No niin siinä se on,Katariinan pikaisesti kyhäämä lappu ikkunaan, isompi tulee kun hän käy ensin ostamassa tussin jolla saa tekstin hyvin näkyviin kauaskin. Lehteen hän laittoi myös ilmoituksen, saa nähdä löytyykö vuokraajaa....
Katariina oli koko päivän siivonnut sähkömiesten jättämiä putuja lattioilta ja vielä viimeisenä siivonnut muurarin jäljet liiketilasta johon hän siirrätti kaakeliuunin yläkerran kylpyhuoneesta pois kun ei se mahtunut olemaan siellä. Tähän Katariina oli ajatellut että josko joku sisustusliike vuokraisi niin uuni sopisi sinne loistavasti rekvisiitaksi,tai jos hän olisi alkanut yrittäjäksi sellaiseen mutta ei , nyt ei hänen aika riittäisi siihen.

5 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana <3 <3 Kyllä tuolla kelpaa asua....äkkiä kutistuspulveria, että pääsee kurkistelemaan oikein kunnolla ja voishan se Katariina keittää vaikka kahvit ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana tunnelma ja upealta näyttää tuo missä ovet on kiinni.
  Jaa-a saapas nähdä kuka vuokrailmoitukseen tarttu?

  VastaaPoista
 3. On sinulla kyllä upea talo ja valot näin syyspimeiden aikaan saavat sen niin kutsuvan näköiseksi.

  VastaaPoista