torstai 17. lokakuuta 2013

Keittiö valmis?

 Niin sai Lenni Katariinan keittiön kalustoa valmiiksi ja Katariina pääsi vihdoin omaan keittiöönsä kokkaileen. Ensimmäiseksi paistoi kananmunia :) ja paahtoi leipää.
 Oli ihan pakko kokeilla mustavalkokuvaa ;)
 Siinä oli hyllyllä esillä rakkaat Muumi-mukit sekä herkku kulhot somassa rivissä. Mustavalko purnukat ja kannu oli myös Katariinan lempitavaroita. Hyllyn alapuolella koukuissa roikkuu jättimukit,mistä juoda kaakaota,teetä tai kahvia.
Katariina oli halunnut avohyllyt keittiöönsä koska eihän kaappien uumenista ovien takana piilossa olevia lempitavaroita muuten näe.Ja olihan tämä tämmöinen sisustus tyyli kai vähän nykypäivääkin.

 Tässä söpössä korissa hän tulisi säilyttämään kokkauskirjoja.
 Leikkuulauta ja fairypullo löysivät paikkansa.
Tänne keittiöön kun ei mahtunut astianpesukonetta tai mikroa sillä Katariina ehdottomasti tahtoi säilyttää takaseinällä olevan vanhan puulieden. Siitä sai pakkaislla hyvän lämmönlähteen ja tunnelmaakin. Sekä mikä ettei siellä paistais vaikka joulukinkun ja laatikot ;)
Vaikea kuvakulma mutta niin tähän hetkeen sopii Lepolan Sakilta saatu taulu jossa miete: " Onni on omistaa miniystäviä" <3

3 kommenttia:

  1. Ihanaaaa <3 ihanan tunnelmallinen keittiö ja toi mustavalko kuva aivan mahtava....siinä kuvassa näyttää, että ois ihan 1:1 keittiö :) <3 ei voi ku ihastella <3

    VastaaPoista
  2. IHana ja niin tunnelmallinen on keittiö minunkin mielestä <3

    VastaaPoista