keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Vihreään taloon jotain uutta

 Nukkiskirppikseltä ostin Havian Jormalta tämän mielettömän upean uuni/keittotasohellan. Sisällä on ihan valkeakin ; ) Puita tarvii muistaa hakea lisää uunin koloon oottamaan seuraavaa pesällistä : D Äiti Marja-Leena keitti heti kaffet kun oli valmista . Jäi porkkanoiden palastelu kesken ja paprikatkin sai odottaa lautasellaan.
 Laitoin tämän tekemäni sohvan sittenkin tänne Vihreän talon keittiöön kun tuo uuni tuli tuonne kulmaan.Tytär Juulia sovitteli kauniita enkeli tyynyjä sohvalle ( nämä kirppikseltä Päivi Marianne Heikkisen käsialaa ) .
 Hui nyt huomasin että lista puuttuu tuolta lattian rajasta vielä ! Ja muutenkin tämä kuva jotenkin latautunut hassusti kun keskellä kuvassa tuommonen viiva. No, hankaluuksia oli saada ladattua kuvia edes tähän koneelle puhelimesta joten en ihmettele tätä ja kun en ole oikein tietsikka ihmisiä niin en osaa korjatakkaan .
 Perheen äidin keräilylautaset pääsivät vihdoin seinälle : )  ( ostettu kesällä Tiinalta )
 No justiinsa, tämäkin kuva oudon näköinen ja värinen, hohhoijaa : (      Juulia sai uudet punaiset huopikkaat ja  talo lyhdyn jonka voi laittaa roikkumaan mukana olevasta ketjusta. Nämä myös kirppiksen taitureilta ostettu ( lyhty Heli Kvistiltä ja huopikkaat Petra Åbergilta ).
 Maria Malmströmin nukkiskirja minikoossa tottakai : D  Tytär Juulia on nukkisharrastaja ja tässä hänen talonsa vielä odottaa pöytää ettei tarvitse lattialla mineillä : ))

Ja Marialta äitin käsityö harrastukseen vähän lankoja : )

4 kommenttia:

 1. Tarpeellisia ostoksia olet tehnyt. Jorman hella on kyllä just niin oikean näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa tykkään tuosta Jorman hellasta, se on niin nappi : )

   Poista
 2. Sinähän oot kerenny vaikka mitä tänne päivitteleen sitten viimekertaisen käynnin! Kaunis huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmänkin olisin halunnut jo tänne ehtiä tekemään, yritin sohvakaluston tehdä mutta matsku ei sitten oikein onnistunut. Tarvitsee joskus ehtiä poikkeen kangaskaupassa penkomassa poistolaareja ; DD Kiva jos pidit !

   Poista