sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kotona

Torstaina myöhään illalla saavuimme kotiin, nukkislaiset väsyneinä reissaamisesta ja pienten ( suurten siis ) teknisten ongelmien vuoksi kuvia en saanut reisun päältä laitettua alun jälkeen. No, ei mahda mitään, loma oli kuitenkin loma : D
Ja kun tuolla Keski- Euroopassa oli niin lämmintä ja  kotimaan kamaralle pääsi, niin kylmähän täällä oli ja siitä sitten iski lauantaina flunssa. Nukkislaiset saavat olla rauhassa vielä ja itse olen yrittänyt saada levättyä koska huomenna alkaa työväenopiston nukkiskurssi ja sinne pitäsi kyllä päästä : D Ei ehdi enempää potemaan : 0 !  Ja täytyyhän sitä alkaa keittiötä rakentamaan, vaikka itseasiassa odotan sinne paria juttua mitkä tulossa niin saan hahmotettua paremmin mieleistä köökkiä.
Matkalla en bongannut mitään miniä saati että minisilmä ois nähnyt jossain jotain sopivaa.Paitsi aakkospastaa : )
Yhteensä kilometrejä mittariin tuli 8000 km !!! Ranskan kiersimme kunnolla, ihan sieltä päästä päähän ja vähän viistoon poikittain. Oli niin paljon nähtävää ja koettavaa että iltaisin ei iskenyt askartelu himo, luin ja selailin Marian nukkiskirjaa : )) ja postissa ehti tulla alkuvuoden nukkekotilehdetkin niin sain nekin mukaani.
Teillä kaikilla on vaikka mitä valmista tullut : ) ihana lukea postauksianne !
Odotan huomista kurssia innolla, katsotaan mitä siitä tuleee !! Tässä kännykällä tallessa olevia muutamia kuvia matkan varrelta.
 Brahehus oli vieläkin remontissa, joten sinne ei päässyt tämän lähemmäksi .
 Seinen rannalla autosta napattu yksi kuva näistä lehti/kirjamyynti pisteistä.
 Muutamat kuvat napattu kännykällä kun ajoimme Ranskassa kierrellen  näitä pikkukaupunkeja. Viehättäviä, rustiikkisia ikkunaluukkuineen : )

 Ja se aakkospasta : )

2 kommenttia:

  1. Laittelen tulemaan kohta puolin nuo kalenteriluukut, odottelevat jo tuossa valmiina huoneen pöydällä :)

    VastaaPoista