keskiviikko 15. elokuuta 2012

Talo numero ???

 Kävin tämän talon kauniine pihoineen ostamassa Lindalta kun hän sitä myi, talo oli Villa Viserrys nimeltään. Olen vain ihastellut tuota pihaa miten hän on sen tehnyt : ) Ja heti kun kuvan näin tiesin taloon jo asukkaan ( on niin samanväriset vaatteet kuin talo ; ) ). Myös sen Eevin ja Fanninan talo projektin myötä halusin jonkun "ei niin alusta asti tee se itse -version ; )" Nyt voin puuhastella tämän kanssa vaihteeksi ja rouvat saavat asua hetken rauhassa ja miettiä mitä sinne pitäisi tehdä ,no sen valaistuksen lisäksi ym.pikkujuttujen : D 
Tämän talon tapetit ja lattiatkin saavat olla, en lähde niitä muuttelemaan sillä ne sopivat talon henkeen hyvin. Sähköt haluan ja niistä jo miehelleni puhuinkin. Heti kun hän ehtii niin lupasi ne. Siis aloitan keittiöö tekemään, en tiedä miksi,mutta se on aina se number one mistä aloitan.

 Asukki ehdokas tuli katsastamaan tyhjillään olevaa taloa , saas nähdä miten käy, tykkääkö....

 Pihamaa vaikuttaa siistiltä ja huoliteltulta.
 Kukkien istutusalueitakin on....ja nurmialue hyvin hoidettu.

 Tässä sitten ollaan sisäpuolella ekassa kerroksessa, keittiö tilaa...
 Keittiötä toiseltakin sivulta. Iso tila, mikä olisi hyvä sisustaa, tosin keittiökaapit puuttuu ja liesi. Mutta asukki saisi ne itse valita jos tähän päätyy asumaan.
 Keskikerroksen iso huone, mahdollinen olohuone... Lattia näyttää asukin mielestä hyvältä.
 Kylpyhuone olohuoneen vieressä. Iso tila johon mahtuisi vaikka mitä laittaa ,ehkä jakaa tilaa kodinhoitohuoneeksi ?
 Tämä pikkuhuone oli alakerrassa keittiön vieressä.
 Ylin kerros, pikkuhuone ja sen vieressä iso huone.

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Laskiko kiinteistönvälittäjä asukkaan ihan rauhassa kayselemaan paikkoja? Se on hyvä... Varmasti viihtyy emäntä tuossa talossa ja minulle tuli ensimmäisenä mieleen keittiön viereisestä pikkuhuoneesta ihana ruokakomero/-kellari täynnä mahtavia herkkuja!

    VastaaPoista
  2. Oli niin kiireinen tuo välittäjä että oli buukannut kahteen paikkaan esittelyn samalle kellonajalle ja kun rouva vaikutti niin luotettavalta niin antoi avaimen ja päästi yksin : ) Tuo kellari/ruokakomero idea oli aika mieletön, sillä tais lähtee tarina asukille elään ; )) Kiitos Minttumeirami !

    VastaaPoista